Google+ ( Google Pluss ) Profilinizi Silme


Google+ ( Google Pluss ) Profilinizi Silme - Profilinizi Nasıl Silebilirsiniz ?

Google+ profilinizde ki paylaşımların hepsini silmeyi düşündüğünüz zaman ve bunu nasıl yapacağınızı bilmediğinizde aklınıza ilk gelen ya tek tek paylaştığınız yayınları silmek zorunda kalacaksınız ya da hesabı tamamen kapatmayı düşüneceksiniz. Fakat mailinizi kullanmanız gerekecek bir durum söz konusuysa eğer sadece Google+ profilini silmek bir tıkla kolay. Google hesabım sayfasına gitmeyin çünkü, hesabım sayfasında sadece profilinizi değil hesabı tamamen kapatabilirsiniz. Buna gerek duymuyor ve sadece google+ profili üzerindeki paylaşımlarınızı silmek istiyorsunuz ve zahmetli bir iş olacağından dolayı google+ profilini tamamen silip yerine yeni bir google+ profili oluşturabilirsiniz.

Bu linke giderek [ Google+ profil silme tıklayın ] oturum açtıktan sonra sayfada verilen talimatları uygulayarak Google+ profilinizi dilediğiniz zaman silebilirsiniz.


Yeni sürüme geçme sayfası görüyorsanız bir Google+ profiliniz yok demektir. Böylece hesabınızı kullanmaya devam edebilirsiniz.


Fakat bu silme işlemi veri tabanından silindiği için silinme işlemi geri alınamamaktadır. Bu yüzden silmeden önce dikkatli olun.



Peki Google+ profilinizi sildiğiniz de hesabımızda ne olur?


Google+ profilinizi silmeniz, Arama, Gmail ve Google Hesabınız gibi diğer belirli Google ürünlerini etkilemez.

Yorum Gönder

0 Yorumlar